Culori răvășite și flori pestrițe

Cea mai potrivită alegere în vremurile de criză pentru sexul frumos este cu siguranță practicarea croitoriei. Nu neapărat pentru un profit substanțial ci doar pentru ajustarea temporară a bugetului familiei (care s-a subţiat din diverse motive) iar persoana cea mai potrivită pe care să-ți exersezi atât talentul cât și imaginația ești chiar tu.      Am conceput un model nou, tineresc, senzual, puțin îndrăzneț dar potrivit pentru zilele călduroase care vor veni. Diversitatea culorilor trandafirilor nu agresează privirea căci în fond este o floare care simbolizează dragostea.

         Chiar de stai așezată la o măsuță pe o terasă sorbindu-ți tacticos ceaiul sau cafeaua ori afundându-ți talpa piciorului în nisipul fierbinte de pe malul unei mări sau când îți petreci timpul la cumpărături cu prietenele tale te vei simți pe cât de confortabil pe atât de elegantă îmbrăcând această delicată rochiță. Partea tricotată pune accentul pe timpuri apuse dar nu îngreunează aspectul romanțat ci doar îi dă un plus de valoare. Modelul tricotat îl puteți viziona în videoclipul de mai jos. 
     Între aspectul romantic, accentul pe comoditate și succesiunile de culori din materialele vaporoase sau pânză topită poate fi opțiunea cea mai bună în alegerea potrivită într-o zi călduroasă de vară. Se potrivește perfect pe dimensiunile oricărei femei datorită inserției elasticului de la  spate, putând fi căptușită sau nu iar decolteul în V rafinează rochia prin simplitatea modelului ales.
 

        Am pregătit videoclipul care vă va ușura munca în vederea realizării acestui top delicat. Nu vă rămâne decât sa urmăriți videoclipurile succesive.
Comentarii

Postări populare