10kg Vinete
2 roșii
ulei
1.Se coc vinetele,se curăță și se lasă la scurs.
2.Se spală borcanele și se sterilizează în cuptor . Se păstrează la cald .
3.Se toacă vinetele cu tocatorul de lemn. Pe măsură ce le toci le pui într-un castron mai mare.
4.Îndeasă vinetele în borcane dar nu pana sus , pune o felie de roșie și puțin ulei . Locul rămas liber ar trebui să fie de cel puțin 1,5cm .
5.Înșurubează capacul .
6.Într-o oală așează un prosop pune borcanele , adaugă apă și pune la fiert .
7.Fierbe cam 30 de minute de la primul clocot .
8.Pune între pături cu tot cu apa în care au fiert până a doua zi .
2 roșii
ulei
1.Se coc vinetele,se curăță și se lasă la scurs.
2.Se spală borcanele și se sterilizează în cuptor . Se păstrează la cald .
3.Se toacă vinetele cu tocatorul de lemn. Pe măsură ce le toci le pui într-un castron mai mare.
4.Îndeasă vinetele în borcane dar nu pana sus , pune o felie de roșie și puțin ulei . Locul rămas liber ar trebui să fie de cel puțin 1,5cm .
5.Înșurubează capacul .
6.Într-o oală așează un prosop pune borcanele , adaugă apă și pune la fiert .
7.Fierbe cam 30 de minute de la primul clocot .
8.Pune între pături cu tot cu apa în care au fiert până a doua zi .
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Toţi oamenii se aseamănă prin cuvinte,numai faptele îi deosebesc