Vinete conservate

10kg Vinete
2 roșii
ulei

1.Se coc vinetele,se curăță și se lasă la scurs.



2.Se spală borcanele și se sterilizează în cuptor . Se păstrează la cald .

3.Se toacă vinetele cu tocatorul de lemn.  Pe măsură ce le toci le pui într-un castron mai mare.



4.Îndeasă vinetele în borcane dar nu pana sus , pune o felie de roșie și puțin ulei . Locul rămas liber ar trebui să fie de cel puțin 1,5cm .

5.Înșurubează capacul .

6.Într-o oală așează un prosop pune borcanele , adaugă apă și pune la fiert .

7.Fierbe cam 30 de minute de la primul clocot .

8.Pune între pături cu tot cu apa în care au fiert până a doua zi .








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Toţi oamenii se aseamănă prin cuvinte,numai faptele îi deosebesc