1/2 kg. cartofi
2 dovlecei
1 buc. ardei
1 buc. conopidă
4 buc. cârnat crud
250 g. smântână
250 g. cașcaval
4 ouă
piper,sare
Smântâna se amestecă cu gălbenușurile de ouă și o parte din cașcavalul dat pe răzătoarea mare. Albușurile se bat spumă, se amestecă cu smântâna, adăugându-se sare și piper.
Se tapetează tava cu hârtie de copt, se întinde pireul de cartofi pe fundul tăvii, deasupra se pun dovleceii, urmând conopida cu ardeiul și cârnatul.
Se toarnă compoziția din smântână peste legume.Se răzuiește restul de cașcaval pe răzătoarea mică. Se bagă în cuptorul încins cca. 40 minute.Se servește fierbinte.
2 dovlecei
1 buc. ardei
1 buc. conopidă
4 buc. cârnat crud
250 g. smântână
250 g. cașcaval
4 ouă
piper,sare
Cartofii se fierb cu coajă în apă cu sare, se scot, se curăță de pieliță, se sparg ca pentru pireu, se adaugă o bucățică de unt și 2 linguri de smântână. Conopida se spală se rupe buchete mari și se opărește în apă clocotită. Se pune deoparte. Dovleceii se curăță de coajă, se spală și se taie felii mai groase.
Ardeiul se spală și se taie felii. Cârnatul se taie bucăți mici.
Smântâna se amestecă cu gălbenușurile de ouă și o parte din cașcavalul dat pe răzătoarea mare. Albușurile se bat spumă, se amestecă cu smântâna, adăugându-se sare și piper.
Se tapetează tava cu hârtie de copt, se întinde pireul de cartofi pe fundul tăvii, deasupra se pun dovleceii, urmând conopida cu ardeiul și cârnatul.
Se toarnă compoziția din smântână peste legume.Se răzuiește restul de cașcaval pe răzătoarea mică. Se bagă în cuptorul încins cca. 40 minute.Se servește fierbinte.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Toţi oamenii se aseamănă prin cuvinte,numai faptele îi deosebesc