Documentar-Thrive

              Dupa o introducere socanta pentru multi dintre noi,aveti oportunitatea de a intelege inceputul dezastrului economic global,tinta,scopul si directia in care ne indreptam in cazul in care vom sta pe margine urmarind impasibili la ceea ce se intampla fara a reactiona sau constientiza in vreun fel anume.

            << " Elita isi asigura pozitia de a controla accesul la practic orice ne este necesar pentru a supravietui.Oriunde ai merge in lume banii sunt controlati de sistemul bancar.Ei decid daca oamenii mananca sau nu...cine este miliardar si cine traieste din mai putin de un dolar pe zii,cine controleaza banii,controleaza lumea si sunt foarte putini cei ce controleaza banii " >>            Poate parea alarmist sau pentru unii usor fantezist,dar curios este ca unele aspecte par a fii deja daca nu  reale atunci cel putin de actualitate.

          << " Inainte de toate trebuiau sa controleze banii! Si o fac ! Controlul banilor le permite sa conduca orice altceva.Trebuiau sa controleze energia ! Si o fac ! Deja controleza marile afaceri agricole si comertul mondial si cumpara rezervele de apa mondiale.Au bagat sistemul medical in buzunar si incearca sa suprime alternativele naturale.in principal ,trebuiau sa controleze ce informatie primim si cum reactionam la ea.In America,internetul,cea mai grozava unealta de comunicare si organizare de baza,nu este controlat sau cenzurat actualmente,dar statutul sau deschis este atacat din toate partile.Guvernele,Corporatiile si ONU toate incearca sa preia controlul,fiindca dominatia completa implica sa fim controlati.Trebuie sa ne anuleze drepturile,sa spioneze cetatenii obisnuiti si sa supravegheze orice aspect al vietii noastre. " >>

         Si ca sa nu rasuflati usurati veti fii bombardati cu avertismente nu tocmai placute din cauza carora toata linistea voastra se va transforma in neliniste....Depinde de voi sa cititi ad literam sau sa cititi printre randuri sau eventual sa  umpleti camara intelectului cu inca un volum de colectie.

          << " Dupa ce ai toate bunurile materiale , pe care ti le-ai dori vreodata in viata , ce a mai ramas care sa te incante ?Si pentru multi oameni raspunsul este : puterea ! Puterea globala ! " >>

Nu ezitati sa urmariti acest documentar care printre altele va ofera spre finalul lui raspunsurile si indicarea portitei de iesire.

http://www.thrivemovement.com/

Comentarii

Postări populare